Українська політикиня Ірина Фаріон грубо прокоментувала висловлювання народної депутатки від фракції "Слуга народу" Ірини Верещук, яка висловила свою думку про трагедію 2 травня в Одесі.

Відповідний запис Фаріон розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

В оригінальному дописі Верещук сказала, що вважає необхідним прощення у ситуації з одеською трагедією.

"Одеська трагедія - це одна з наших ран, яка не загоюється. З такими ранами важко йти далі. Визрівання нації іноді, на жаль, не обходиться без трагічних подій. Але шлях в майбутнє лежить через прощення. Поки ми не знайдемо мир в нашому минулому, не буде миру в нашому майбутньому.

Тому сьогодні ми маємо попросити прощення. Прощення перед тими, чиї життя не зберегли шість років тому: і в Одесі, і в Києві, і в інших містах України. Всі вони були нашими громадянами. Вони мали різні погляди: серед них були і гарні люди, і погані, але всі вони були наші люди, і ніхто з них не хотів помирати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо одні знайдуть сили попросити прощення, а інші знайдуть сили пробачити, нам стане легше йти далі", - написала Верещук.

Саме ці слова і викликали лють Фаріон, яка не стримується у тоні своїх висловлювань.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Ще одна шльондра з Західної України Верещук - слуга Москви - квилить про прощення сепаратистів, бидлоти і ворогів України. Що ця дурепа у свому житті зробила, аби мати право викидувати таку блювотину в інформпростір? Курво політична! Таких не прощають. Їх знищують і викорчовують з української землі. При владі абсолютні колаборанти і гидка відрижка совка. Чи можна собі уявити, що під час війни депутат парламенту публічно стає на бік ворога і принизливо ниє про мир, себто про капітуляцію? Верещук - гідна наступниця пані Герман - гебістської Терези", - вибухнула тирадою Фаріон.

Підписники одіозну політикиню підтримали у своїх коментарях. Однак сторінка Фаріон може також пильно модеруватися.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Піпа наробила проблем Фаріон - "Рука тягнеться похреститися".

Як повідомляв портал Знай.ua, Фаріон заявила про згортання справ Майдану – "Ідеологія зеленої орди".

Також Знай.ua писав, що Невгамовна Фаріон вставила п'ять копійок в обмін полоненими - "Нах*й нам таке щастя...", відео.