У зв'язку з карантином через коронавірус, в Україні закрито багато закладів. Зокрема, не працюють кафе та кав'ярні, салони краси і барбершопи, фітнес-клуби і більшість виробництв. Через простій власники бізнесу несуть колосальні збитки. Однак для декого закон, очевидно, не писаний. А для народних депутатів – і поготів.

Тищенко, фото: Facebook
Тищенко, фото: Facebook


Як повідомляє спільнота BIHUS.INFO у Facebook, народний депутат України Микола Тищенко вирішив не виконувати норми карантину. Можливо, він не в курсі, у нього не працює інтернет, а листоноша знову не приніс ранкову газету, але його ресторан продовжує працювати. Забавно, що він знаходиться прямо в центрі Києва. І дивним чином, ніхто не бачить величезного закладу, що приймає клієнтів.
Однак ресторан Тищенко, зрозуміло, працює не для всіх. Простий киянин поїсти там не зможе. Натомість народні депутати і “хороші знайомі” українських олігархів – цілком. Однак українці можуть навіть порадіти такої безпечності Тищенко. А раптом до нього в ресторан загляне якась відома особа, хвора коронавірусом?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безглузда спроба Тищенко виправдатися за свій ресторан обурила українців.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, робота ресторану Тищенко на карантині це відображення плювка влади в обличчя українцям

Також Знай.uа писав, в мережі розкрили головний секрет "Велюру" Тищенко