У тимчасово виконуючого обов'язки міністра освіти і науки України Любомири Мандзій зарплата за квітень 2020 року склала 49 тисяч гривень, а у її "заступників" від 47 тисяч до 52 тисяч гривень. Державний секретар міністерства отримав 47 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки даним Міністерства освіти і науки України, які було надано відомством для представників ЗМІ.

Любомира Мандзій, фото YouTube
Любомира Мандзій, фото YouTube

За інформацією журналістів, сума, нарахована Мандзій в квітні, склала 49 027 гривень, з них посадовий оклад - 45 994 гривні, надбавка за роботу в умовах режимних обмежень - 6 899 гривень, відпускні - 1 797 гривень. Фактична сума коштів, отримана в.о. міністра, склала 39 467 гривень.

Трохи деталей стосовно заступників Мандзій

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заробітна плата першого заступника міністра Юрія Полюховича склала 47 230 гривень, заступників міністра Єгора Стадного - 47 230 гривні, Петра Коржевского - 47 230 гривень, Максима Ярмистого - 52 364 гривні, Світлани Даниленко - 47 230 гривень і держсекретаря Павла Полянського - 47 230 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зарплату Зеленського за рік опублікували в мережі, скільки коштували українцям 12 місяців гаранта.

Як повідомляв Знай.uа водіям відправлятимуть штрафи за порушення ПДР на e-mail.

Знай.uа писав, "Голови ОДА будуть позбавлені зарплат, а то і посад", - Зеленський зробив заяву про вихід з карантину.