Через карантин, введенню якого в державі посприяв коронавірус, українці почали купувати виключно найдешевші продукти, які тільки можна знайти на полицях супермаркетів.

Про це розповів голова Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко в ефірі телеканалу "Україна 24".

Відтак, за його словами, у зв'язку з тим, що багато українців втратили роботу через карантин та витратили майже всі свої заощадження, вони почали вибирати та купувати в магазинах лише найдешевші товари.

Супермаркет, фото: Getty Images
Супермаркет, фото: Getty Images

"Попит на найбільш дешеві товари - це тренд останніх шести років, якщо ми вибираємо сьогодні дешевше, ніж було раніше. Це, на жаль, говорить про те, що більшість українців віддає перевагу найдешевшому ціновому сегменту. Це означає, що у людей закінчуються гроші, багато хто живе на кредитні ліміти карток. Попит на всі інші товари в рази впав - на одяг, на те, що продається в інтернеті і т.д., тому можна говорити саме про попит на продукти харчування - все інше померло", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям замилюють очі акціями в супермаркетах - як можна "зекономити" і потрапити на гроші.

Як повідомляв Знай.uа гурмани не оцінять - в популярному супермаркеті "завівся" запліснявілий сир.

Знай.uа писав, харків'яни обурені захмарними цінами на гречку, ціни на крупи підняли вдвічі.