Як відомо, 6 червня українські журналісти відзначають професійне свято. Співробітники ЗМІ в цей день традиційно приймають привітання від друзів, керівництва та колег по цеху. А відтак, не зміг обійти стороною це дійство і голова Верховної Ради Дмитро Разумков, який звернувся до українських "писарів" та запевни, що саме вони – є владою в державі.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Ви - четверта влада, яка завжди тримає руку на пульсі подій, а всі інші гілки влади - у тонусі. Наша з вами робота тісно пов’язана, а з багатьма ми знайомі вже багато років. Щиро дякую за вашу щоденну важку і таку відповідальну працю. Бажаю натхнення та наснаги, гарячих ексклюзивів, гучних подій і тільки хороших новин! З Днем журналіста!", - написав він.

Скріншот допису

Варто зауважити, в Україні день журналіста був встановлений в 1994 році – незабаром після народження незалежної України. Саме тоді відповідний указ був підписаний президентом Леонідом Кравчуком. Також і дата професійного свята було обрана не просто так: 6 червня – день прийняття Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рейтинг Зеленського ставить антирекорди

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленському не вдасться утримати владу в країні в режимі моноблоку

Також Знай.ua писав, журналісти з'ясували, як йдуть справи з рейтингом Зеленського