Голова національного поштового оператора, компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський поділився інформацією про свої доходи. Тепер українці дізнаються, скільки насправді заробляє мультимільйонер-листоноша.

Справа в тому, що на початку року спалахнув скандал щодо його величезної заробітної плати в 1 мільйон 24 тисячі гривень за один місяць. Керівник підприємства повідомив, скільки насправді він заробляє. За його словами, це 47 тисяч гривень.

На період карантину його оклад не може бути, більше ніж 10 мінімальних зарплат. За словами чиновника, українців дратує будь-яка зарплата, яка більше 40 тисяч гривень. Про це сам Смілянський розповів в ефірі одного з українських телеканалів.

Смілянський, фото з вільних джерел
Смілянський, фото з вільних джерел

"Треба дивитися не скільки людина заробляє, а скільки приносить державі. От ви бачили, ми продали на 90 мільйонів майна, а були люди, які приходили до мене і пропонували продавати по-іншому або ж придбати ті термінали по-іншому", – зазначив глава "Укрпошти".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також Смілянський трохи поскаржився на свою зарплату.

"Коли ви обіймаєте цю посаду, ви можете, чесно кажучи, навіть не ходити за цією зарплатою і заробляти іншим чином, до чого звикли всі люди", - сказав Смілянський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як дізнатися про порушення, сплатити штраф і оскаржити помилку — все про автофіксацію ПДР.

Як повідомляв Знай.uа автофіксація "заробила" - українець отримав "лист щастя" замість власника іншої "тачки".

Знай.uа писав, українці отримають "листи щастя" - порушникам швидкісного режиму відправили перші 2400 адмінпостанов.