Скандальна депутатка Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська звернулася до президента України Володимира Зеленського, аби останній припинив "мучити" жителів анексованого Криму та повернув людям воду, яка була перекрита ще в 2014 році.

Відповідну заяву вона зробила на власній сторінці в Instagram.

"Пропоную українським політикам гарненько подумати над новими санкціями щодо мене та інших неугодних кримчан. Запропонувати варіанти Президенту України Володимиру Зеленському, щоб у нього з'явилася можливість припинити порушувати права мільйонів простих людей, що проживають на півострові і в Херсоні, а також знущатися над екологією і природою.

Навмисне позбавити людей права на питну воду і з блакитного екрана розповідати, як вони сумують за рідним кримчанам в Києві, - це, скоріше, схоже на сценарій трагікомедії або епізод в обвинувальному висновку, але не міжнародні правовідносини і демократію", - написала вона.

Наталія Поклонська, скріншот: YouTube
Наталія Поклонська, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Окрім цього, Поклонська звернулася до Генеральної прокуратури України, аби там зареєстрували її повідомлення щодо порушення Порошенком законів:

"У зв'язку з цим, знаючи, що всі мої публікації вивчаються українськими слідчими, звертаюся до Генеральної прокуратури України з вимогою зареєструвати в ЕРДР моє повідомлення про скоєний громадянином України Порошенко П. А. і його співучасниками злочин за ст. 242, ст. 441, ст. 442 КК України, яке ставить під загрозу життя і здоров'я мільйонів людей, екологічну безпеку і порушує ст. 30 Загальної декларації прав людини, ст. 5 Міжнародного пакту про громадянські і політичні права та ст. 5 Міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська не витримала нападу та "зірвалася з ланцюга" – "Дихайте і рахуйте"

Як повідомляв Знай.uа Поклонська підлила масла у палаючий вогонь ненависті кримчан - "Бажаю всім...".

Знай.uа писав, слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже великий і важливий".