Скандальна ексзаступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яка не сходить зі сторінок ЗМІ після заяви про боротьбу з корупцією, сама приховала власні бізнес декларації. Про це видно у її податковій звітності.

Свій бізнес Клітіна в декларації приховала — їй з 2016 року належить частка в київському ТОВ "Тайгер Рітейл", також працює в сфері нерухомості, але в декларації про це ні слова. Зате Клітіна внесла в неї частку свого батька в 0,1% у тій же фірмі.

В розділі декларації про корпоративні права фігурує тільки компанія дружина ТОВ "Ситник і партнери", а між тим, за даними аналітичної системи YouControl, в юридичну групу "Ситник і партнери" входять цілих сім підприємств!

Олександра Клітіна, скріншот: YouTube
Олександра Клітіна, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того, у Дениса Ситника на декларований період було набагато більше корпоративних прав, причому в компаніях, не пов'язаних зі сферою права. Причому так співпало, що з призначенням Клитиной на посаду заступника міністра бізнес чоловіка істотно збільшився. У минулому році він відкрив ТОВ «Фьорст Ін Хемп», яке офіційно займається вирощуванням прядильних культур. Тоді ж у нього з'явилося ТОВ «Південно-Український Центр Селекції і Генетики», нібито займається розробками у сфері біотехнологій. До того ж у нього з'явилася цікава громадська організація «Фонд розвитку конопляної промисловості Півдня України».

Олександра Клітіна, скріншот відео
Олександра Клітіна, скріншот відео

І все це у вересні 2019 року. Після звільнення Клітіної він трохи зменшив оберти, але ще розширює бізнес — у березні цього року у нього з'явилося ТОВ «ХФК «Гриндез Україна», в якому він володіє часткою в 50% і яке спочатку офіційно займалося технічними випробуваннями, а з приходом Ситника до складу засновників почало займатися виробництвом фармацевтики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола героїня секс-скандалу Клітіна заявила про створення партії для боротьби з "проститутами"

Як повідомляв портал Знай.ua, ролик фігурантки секс-скандалу Клітіної розкритикували в мережі

Також Знай.ua писав, звільнена заступник міністра Клітіна різко відповіла на стьоб Криклія.