Скандальний соратник Зеленського народний депутат Олександр Куницький показав корупційні схеми міністра інфраструктури України Владислава Криклія. Про це стало відомо із допису, опублікованого на його сторінці у facebook. Також нардеп прикріпив підтверджуюче відео і документи.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

За словами Куницького, Криклій не в курсі, що існує схема по монопольної сертифікації ГБО.

"Владислав Криклій - Міністр інфраструктури України не в курсі, що існує схема по монопольної сертифікації ГБО. Демонструю йому відео як проходить перевірка ГБО, і видача папірців за 3200 грн. під дахом його міністерства. Передаю привіт від усіх автолюбителів, хто змушений платити за 3 туалетні папірці", - написав він, тегнувши Олександра Дубинського.

Після роботи прокуратури за даними СТО, Купицький пообіцяв оприлюднити відео, яке демонструвалося міністру.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові скандальний соратник Зеленського Куницький розсікає без номерів і ображає патрульних - "Три тупня".

Як повідомляв Знай.uа, скандальна винищувачка корупції Клітіна приховала свій бізнес з декларації - ні слова.

Знай.uа писав, звільнена заступник міністра Клітіна різко відповіла на стьоб Криклія.