Народний депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Ілля Кива заявив, що теперішні народні депутати, яких обрали українці, "стадо ідіотів", і він вже задовбався натискати кнопки у ВР.

Відповідний ролик з цим з'явися в Facеbook.

"Вони навіть приблизно не розуміють, що відбувається. Всім пох*й, от я вам чесно хочу сказати, всім пох*й. Особливо у цій Верховній Раді. Усі питання, які могли б допомогти українцям, вони не розглядаються, адже це, бля*ь, нікого не цікавить. Повірте мені, це стадо ідіотів, до яких я маю пряме відношення", - сказав він.

Скріншот з відео

Також одіозний нардеп наголосив, що він краще поїде в зал займатися спортом, аніж буде просто так тиснути кнопки, які наразі вже нічого не вирішують.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

"Частина натискає так, як їм сказали, інша частина натискає так, як вже їм сказали. І це викликає відразу, я навіть не ходжу в зал, я вже заїб*вся без сенсу давити на кнопки".

Яке ж бидло сидить в ВР. Гопники😨😰🤢🤦‍♀️ Де ж ваші очі були, ЛЮДИ,коли ви це обирали.... Це жесть...

Geplaatst door Olenka Olenka op Donderdag 9 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Іллюша! Ти лиса гн*да": ветеран "Азова" викликав Киву на поєдинок.

Як повідомляв портал Знай.ua, напівголий Кива в трусах на автозаправці помив дівчині машину – "З вас повітряний".

Також портал Знай.uа писав, що міністр Малюська хоче перетворити в'язницю на готелі: "Буде бомба, недалеко від центру".