Український громадський діяч Андрій Пальчевський розповів про те, яке рішення народних депутатів його засмутило і навіть змусило закурити. Про це він розповів у новому відео "гра в кості. напода!!! Ганьба" на своєму Facebook.

"Тільки що з огидою дізнався і закурив на нервовому грунті, що наші народні обранці, так звана зелена хвиля прийняли рішення про гральний бізнес по винесенню останніх копійок з наших сімей. Нам – карантин, нам – злидні, а їм – гральні заклади, бо іншої індустрії, незважаючи на заяви наших керівників, явно не буде. У мене крім огиди, у мене, як і у вас, нічого не викликає. Клянуся – напишу президенту, зателефоную. Пошле мене – так і буде. Але цю справу залишати не можна", - каже Пальчевський.

игра в кости . народа..ганьба в Верховном Казино

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 14 juli 2020

Пальчевський розповів про те, куди йдуть грошові потоки Києва і про телефонній розмові Порошенка з Путіним. Про це він розповів в ефірі передачі Прайм на 112 Україна.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я розумію, які потоки і куди уходятся. Я розумію, які люди їх присвоюють. До 20% київського двохмільярдного бюджету (400 мільйонів доларів) розкрадається. Які конкретно суми доходять до керівника міста я ще сказати не можу. Чим більше людей приймає рішення – тим менша корупція", - каже він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський вказав на різницю між своєю командою і командою Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому захистив Клитину після скандалу і поділився активною громадянською позицією.

Також Знай. ua писав, що Андрій Пальчевський розкрив цілі своєї команди, вибори все покажуть.