Український громадський діяч Андрій Пальчевський в новому інтерв'ю для КП розповів про те, навіщо говорить з незнайомцями на вулиці і в транспорті і ким хоче стати в політиці.

"Взагалі я дуже товариська людина. Заговорюю з перехожими на вулиці, з пасажирами на зупинках і в транспорті. Це дуже важливе джерело пізнання міського життя. Так само робили моя мама, бабуся. Ну от нормально підійти і сказати: "Треба ж, черешня по 80 гривень!" І всі відразу включаться в обговорення", - говорить діяч.

Пальчевський зізнався, що молоде покоління такого не розуміє і навіть його діти трохи соромляться, коли він на вулиці заговорює з сторонніми.

Андрій Пальчевський, фото: Особистий архів
Андрій Пальчевський, фото: Особистий архів

"Ви ж знаєте, що з незнайомцями люди говорять набагато відвертіше, ніж зі знайомими. Викидаються відразу червоні прапорці щодо добробуту, проблем людей. Особливо, коли це не діалог політика з народом, а звичайна розмова на вулиці. Це дуже важливе джерело інформації", - стверджує він.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Пальчевський зізнався, що не хоче бути просто політиком, а має намір стати державним діячем. Він зізнається, що хоче втілити в життя те, у що вірить з самого дитинства.

"Щоб не вносити гроші в якийсь фонд, особливо президентський, заради публічної похвали, а підтримувати тих, хто потрапив у біду, незаможних пенсіонерів, дітей, у яких проблеми з родиною. Навіть лікувати хвору собачку, яку знайшов на вулиці", - говорить він.

Сам Пальчевський займається благодійністю багато років, проте зізнається, що не хоче говорити про це. Наприклад, під час свинячого грипу він закупив "Таміфлю" на 100 тисяч доларів і безкоштовно роздавав його.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський вказав на різницю між своєю командою і командою Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому захистив Клитину після скандалу і поділився активною громадянською позицією.

Також Знай. ua писав, що Андрій Пальчевський розкрив цілі своєї команди, вибори все покажуть.