Український громадський діяч Андрій Пальчевський висловив свою думку, чому падає довіра до влади. Про це він розповів у своєму новому відео під назвою "народ винен. Як зазвичай", яку він опублікував у своєму Facebook.

"Тільки що прочитав відповіді Разумкова, чому падає довіра до влади. Далі він пише про те, що крива падіння завжди характерна для будь-якої влади. Ну звичайно, в нашій країні, де будь-яка влада, неважливо яка, зелена, синя, червона, має свій народ протягом 30 років. Тільки перед виборами ви нам нічого не розповідали, що ви будете падати так стрімко. Перед виборами ви нам розповідали, що він поганий, він злодій, він буде у в'язниці. Всі інші корупціонери теж будуть там", - каже він.

Пальчевський зазначає, що в реальності вони добре себе почувають, а Порошенко і зовсім "розквітає".

"А Петя взагалі розквітає буйним цвітом, скоро буде рятівником. Кучерява Сью, частина друга. Вже й забули про те, що він крав на тлі нових зелених чоловічків. Ось ці страшніше тих, які були в Криму", - говорить Пальчевський.

Раніше Андрій Пальчевский, який створив політичну силу "Перемога Пальчевського" упевнений, що Києву необхідні зміни. Української столиці необхідна нова інфраструктура, структура сучасного міста повинна відповідати потребам людини і природи.

"Країна змінилася, змінився час - і повинна змінитися столиця. Нам весь час нав'язують архаїчність: давайте посадимо більше дерев, які були, перебудуємо міст, який будували 50 років тому, такий же, тільки в десять разів дорожче", - сказав він.

Пальчевський впевнений у необхідності змін у Києві.

"Мені подобається Київ, який буде. Ностальгія - гарне почуття, але на неї, на каштанах і туях далеко не заїдеш", - додав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський вказав на різницю між своєю командою і командою Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому захистив Клитину після скандалу і поділився активною громадянською позицією.

Також Знай. ua писав, що Андрій Пальчевський розкрив цілі своєї команди, вибори все покажуть.