Президент Володимир Зеленський заявив, що наразі Україна очікує, що всі сторони нормандської групи поставлять підписи під документом про припинення вогню на Донбасі.

Про таке він сказав під час брифінгу в Станиці Луганській.

Варто зауважити, що напередодні представник Російської Федерації з Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов заявив, що представники ТКГ нібито погодили заходи щодо припинення вогню на сході країни. Домовленість має набрати чинності з 27 липня.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Наразі з Зеленський запевнив, що домовленості дійсно були, і з українського боку багато професіоналів знаходяться в постійному контакті щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Зараз домовилися до дуже серйозного кроку для нашої країни і для припинення вогню. Цей документ... зараз чекаємо підписання всіх сторін нормандської групи. Вірю в те, що всі сторони підпишуть. Всі - це Україна...Франція, Німеччина, Російська Федерація. І з 27 числа вірю, що може настати мить, коли буде стійке припинення вогню", - додав Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Президент Швейцарії Соммаруга підкорила Андріївський узвіз на підборах і поїхала на Донбас

Як повідомляв Знай. ua, українці масово скаржаться на дзвінки від Порошенка.

Також Знай. ua писав, що Порошенко у чорній масці бачили в Тернополі.