Відомий український журналіст, редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко відреагував на чутки, згідно з якими місце голови від України в ТГК по Донбасу може зайняти перший президент України Леонід Кравчук. Юрій Романенко заявив, що так звана "сивочолість" повинна бути кошерною, і аргументовано запропонував кандидатуру Петра Порошенка на цю посаду.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Романенка в Telegram-каналі "Romanenko Dreams&Nightmare Show".

Публікація Юрія Романенка, скріншот: Telegram
Публікація Юрія Романенка, скріншот: Telegram

"Сивочолість повинна бути кошерною. Батько повинен бути в Мінську. Резніков хоче, щоб до Мінської ТКГ увійшов Кравчук замість Кучми. Я вважаю, що це не та сивочолість, яка там потрібна. У цей важкий час Україну повинен рятувати справжній Державник, Батько і Дипломат. Тому не потрібно фантазувати і запропонувати очолити ТКГ Порошенку. Він цю кашу підписав, от нехай і розгріюає. Нехай покаже клас у Мінську. Як треба вести переговори з агресором. Сивочолість повинна бути кошерною.", - пише Юрій Романенко.

Порошенко, фото: "ЄС"
Порошенко, фото: "ЄС"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що незважаючи на оголошене припинення вогню на Донбасі, окупанти продовжують обстрілювати українські позиції. У ОП Зеленського це пояснюють "певною автономністю" підрозділів противника. Зокрема, у ОП заявили, що нові обстріли на Донбасі - це одиничне явище і зараз мова не йде про системну стрілянину.

У Зеленського також зазначили, що в разі подальших обстрілів є рішення в рамках Тристоронньої контактної групи, у відповідності з яким підгрупа з безпеки повинна оцінити причини, інтенсивність несистемного вогню та запропонувати дієві заходи покарання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кучма більше не перемовник по Донбасу, Зеленський зробив заяву.

Як повідомляв Знай.uа припинення вогню на Донбасі: Зеленський розповів про головну умову Мінська.

Знай.uа писав, на Донбасі обіцяють повністю припинити вогонь: коли припинять звучати постріли.