Варто нагадати нашим читачам, що житель міста Макіївка (Донецька область) вважає, що колишня нардепка і затятий захисник української мови Ірина Фаріон в одному з ефірів начебто образила російськомовне населення України. Тепер чоловік вимагає моральної та грошової компенсації.

Читайте Знай в Google News!

До будівлі суду прийшли десятки людей. Всі переконані - суд проти української мови не пройде і готові боротися за "солов'їна". Але суду було призначено не відбудуться, про це написала в мережі Facebook сама Ірина Фаріон.

Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook
Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook

Передбачалося, що 31 липня, у Львові мав відбутися суд над Іриною Фаріон, її повинні були судити нібито за образу на адресу російськомовних громадян. Ще один факт, на мосту на перехресті вулиць Володимира Великого та Княгині Ольги у Львові помітили банер на підтримку Ірини Фаріон. Проте, суд не відбувся, тому що позивач не з'явився на засідання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що скандально відома Ірина Фаріон не схвально висловилася про депутата "Слуги народу". Про це розповіли у виданні "Четверта студія" посилаючись на Telegram-канал Ірини Фаріон.

Повідомляється, що Ірина Фаріон вирішила, що депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук погано висловилася про Степана Бандеру. У зв'язку з цим вона вирішила "відстояти" його честь і в образливій манері висловилася про розумові здібності Верещук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Фаріон без прикрас розкритикувала позов проти неї: "Вас не знудило, що у нас в Україні живуть такі...".

Як повідомляв Знай.ua, кандидат в мери від Зеленського Верещук відповіла на звинувачення на свою адресу: "Десятки тисяч ботів ...".

Знай.ua писав, Фаріон лютуючи налетіла на кандидатку в мери Києва від Зеленського - "Панельна дура".