З'явилася інформація, що український олігарх, колишній власник "ПриватБанку" Ігор Коломойський у вівторок, 4 серпня, втратив найближчу людину — померла мати Ігоря Валерійовича Зоя Ізраілевна Коломойська.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті Об'єднаної єврейської громади України.

Коломойський, фото delo.ua
Коломойський, фото delo.ua

"4 серпня 2020 року (14 ава 5780 року за єврейським календарем) стала відома сумна звістка про те, що покинула матеріальний світ душа Зої Израилевны Коломойської — матері Президента Об'єднаної єврейської громади України Ігоря Валерійовича Коломойського", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Мати бізнесмена померла на 81-му році життя. Де це сталося і що саме стало причиною її смерті, не уточнюється. Об'єднана єврейська громада України від імені єврейської спільноти, від імені єврейських громад та організацій України висловила співчуття родині Коломойських. Про мати олігарха взагалі відомо досить мало — тільки те, що за освітою вона інженер і працювала в інституті Дніпропетровська "Промбудпроєкт".

Також варто нагадати нашим читачам, що компанія "Укртатнафта", що входить у орбіту інтересів бізнесмена Ігоря Коломойського, в черговий раз намагається домогтися підвищення мита на імпорт нафтопродуктів. На цей раз вона просить Міненерго з 1 серпня ввести спецмито на імпорт дизпалива з Росії у розмірі 8,46%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ФБР "трясе" компаии Коломойського в США: обшуки проходять в двох великих містах.

Як повідомляв Знай.а 36 грн/л – Коломойський підготував подарунок українським автомобілістам.

Знай.uа писав, дизпаливо може подорожчати на 1,3 грн, Коломойський хоче ввести мито.