Як відомо, більшість народних депутатів проголосували за виключення Лероса Гео Багратовича з числа членів фракції політичної партії "Слуга народу" у Верховній Раді України.

Читайте Знай в Google News!

Так, ще 1 вересня, Гео Лерос відкрито виступив з трибуни Верховної Ради проти президента Володимира Зеленського, заявивши, що "країна рухається у прірву, але досі не з'явилося жодної державної стратегії, хоча б якогось плану на майбутнє". А ось нещодавно стало відомо, як Гео Лерос потрапив до парламенту. Про це стало відомо завдяки заяві самого Гео Лероса для українських журналістів.

Гео Лерос, скріншот з відео
Гео Лерос, скріншот з відео

За його словами, в партію він потрапив під протекцією заступника глави офісу президента Кирила Тимошенко. Він познайомився з Тимошенко на творчому проекті в 2017-18 роках. Народний депутат уточнив, що заступник Голови ВП "порекомендував" його в команду політичної партії.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також відомо, що глава фракції "Слуги народу" Давид Арахамія назвав причини виключення народного депутата Гео Лероса з фракції, підкресливши, що Лерос був списочником, і якби він самостійно написав заяву, то втратив би мандат.

"Гео Лерос був списочником, якби він самостійно написав заяву, то втратив би мандат. Тому ми йому допомогли не втратити мандат. Нехай залишається позафракційним або може заходити в іншу фракцію", - сказав Арахамія.

Глава фракції зазначив, що півроку Лерос робив різні заяви, однак фракція в це не втручалася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Хабарник і зрадник країни": Зеленський висловився про Гео Лероса.

Як повідомляв Знай.uа, гучні казуси першого дня роботи парламенту- "ляпас" Зеленському і "ліжкова" сварка.

Знай.uа писав, Лерос звинуватив Зеленського в підпалі і назвав "Порожнім місцем в історії".