Колишня соратниця президента-втікача Віктора Януковича Ганна Герман назвала президента Володимира Зеленського недосвідченим молодим хлопцем, який просто спокусився владою і пішов у президенти в 2019-му році, хоча не мав ані досвіду, ані розуміння, як управляти державою.

Читайте Знай в Google News!

Про це Ганна Герман заявила в ефірі одного з українських телеканалів.

Анна Герман, фото: Уніан
Анна Герман, фото: Уніан

"Водночас кожен має розуміти, що своїм голосуванням привів Зеленського до влади, адже йому повірила величезна кількість наших співвітчизників 73%.", - заявила Герман.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Ганна Герман зазначила, що для неї прикладом досвідченості і авторитетності є президент Леонід Кучма, який відмовився в черговий раз балотуватися на пост президента, хоч і розумів, що його народ вибере, так як йому довіряє.

"Тільки мудра людина може сказати про президентство, що, можливо, не потрібно туди йти. Я згадую Кучму, коли його просили знову стати президентом, то сам Кучма чесно сказав, що, на жаль, зараз у нього не вистачить сил. Тобто, людина з таким життєвим досвідом це сказала, а хлопець, який представив себе президентом, вирішив ризикнути", – зазначила Ганна Герман.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Україні пустять з молотка залишки розкоші сім'ї Януковичів. У мережі з'явилося оголошення про продаж яхти, яка належить старшому синові експрезидента Віктора Януковича, Олександру. За попередніми оцінками, вартість яхти Олександра Януковича під назвою "Bandido 90" оцінюється в 6 млн євро, але за скільки її виставили на продаж - поки невідомо. Судно було зроблено на спецзамовлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський здогадався, чому політики критикують його опитування: "Дурні і неосвічені".

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський у Туреччині став сюрпризом Трюдо від Ердогана: "Приємно здивовані".

Знай.uа писав, Ердоган передав Зеленському "Кримський" Привіт: "Ми завжди будемо...".