На Херсонщині сталася загадкова трагедія: молодий чоловік, кандидат від партії “Блок Володимира Сальдо” в Каховську районну раду, Олександр Михайлик був знайденим повішаним. Правоохоронні органи ведуть розслідування пасивно.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає видання Типовий Херсон з посиланням на відеозвернення політика Володимир Сальдо.

Володимир Сальдо, голова одноіменної партії, закликає правоохоронців ретельно взятися за справу, політик стверджує, що хлопець загинув через передвиборчу кампанію.

За словами Сальдо, який балотується на пост мера Херсону, Михайлик - молодий активний чоловік, який чотири роки прослужив військовим у зоні АТО, повернувся додому живим і здоровим. Михайлик вів агітацію, роздавав партійну газету усім охочим. Саме через зміст газети він неодноразово отримував погрози. Справа в тому, що Михайлик розповсюджував газету, яка містила критичні викривальні статті щодо Колихаєва - іншого політика цього регіону. Звинувачення такого гатунку: депутат не займається розвиток району, допустив занепад футбольного клубу “Таврія”, більшість членів його команди - українці вірменської національності, яких можна помітити на кримінальних разборках. Інформацію про погрози розповіли друзі і соратники Михайлика. За їхніми словами, хлопцю погрожували саме представники поліції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Офіційна версія правоохоронців наступна: чоловік у стані наркотичного сп'яніння наклав на себе руки. Сальдо стверджує, що Михайлик із хорошої родини, вів соціальне життя і у вживанні наркотичних речовин до цього не був відзначений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жарт Зеленського про імпічмент розсмішив Трампа.

Як повідомляв Знай.ua, представник Зеленського Юлія Мендель поділилася емоційним відео з США.

Також Знай.ua писав, що Зеленський висловився про стенограмі розмови з Трампом.