Дональд та Меланія Трамп вперше з'явились на публіці після виборів президента США. Поки що ще перша леді підігріла чутки про розлучення.

Читайте Знай в Google News!

Після того, як в США пройшли вибори президента і Дональд Трамп втратив шанси залишитись главою Білого дому, він не появлявся на публіці. Чинний президент Америки зосередився на судових позовах. Однак йому все ж довелося зробити виняток і показатися перед горомадянами США.

11 листопада Сполучені штати відзначають важливе свято - День ветеранів. Тому Дональду і Меланії Трамп довелось вирушили до Вірджинії, щоб взяти участь в церемонії покладання вінків до Могили Невідомого Солдата на Арлінгтонському національному кладовищі.

Офіційні чорно-білі фото з церемонії з'явилися на сторінці Меланії Трамп в Twitter. А пізніше кольорові кадри появились в ЗМІ.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Дональд та Меланія Трамп фото Twitter
Дональд та Меланія Трамп фото Twitter

Дональд та Меланія Трамп фото Twitter
Меланія Трамп фото Twitter

Поява подружжя Трампів на публіці прикувала увагу засобів масової інформації та породила нові чутки.

Під час церемонії Дональд Трамп не виголосив ніякої промови. Він мовчки стояв біля меморіалу коли виконували національний гімн, а потім лише доторкнувся до вінка.

Та значно більше зацікавлення у публіки викликала Меланія Трамп. Всі звернули увагу на те, що подружжя не розмовляло один з одним. А крім того, Меланія взяла під руку не свого чоловіка, а молодого військового.

Меланія Трамп фото Twitter
Меланія Трамп, фото Фото: Arlington National Cemetery

День був дощовий, тому все виглядало так, ніби військовий спеціально був приставлений до першої леді, щоб тримати над нею парасолю. Водночас інший військовий тримав парасолю над Дональдом Трампом.

Дональд та Меланія Трамп фото Twitter
Дональд та Меланія Трамп фото Twitter

Однак цей момент привернув увагу багатьох, адже зазвичай Меланія тримала за руку Дональда, або ж просто йшла з ним поруч. Тому знову спливли чутки про бажання Меланії подати на розлучення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меланія Трамп збирається розлучитися з переможеним Дональдом Трампом

Багато помічників і наближені до першої леді не раз говорили, що шлюб Трампів швидше фікція. Тепер Меланія Трамп чекає, коли її чоловік покине Білий дім, щоб подати документи на розлучення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меланія кидає Трампа не просто так: скільки отримає після розлучення перша леді США

Також Знай.ua писав, "фіктивному" шлюбу Трампів скоро кінець