У столиці Сполучених Штатів Америки прихильники Дональда Трампа влаштували мітинг на підтримку свого кандидата. На жаль, у ЗМІ з'явилася інформація, що цей захід закінчився різаниною.

Читайте Знай в Google News!

Про це на весь світ стало відомо завдяки повідомленням видання The Washington Post.

Дональд Трамп, фото YouTube
Дональд Трамп, фото YouTube

За інформацією журналіста, близько 20:00 за місцевим часом в п'яти кварталах на схід від Білого дому між учасниками акції і противниками чинного американського лідера сталося зіткнення.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Протести у підтримку Трампа, США, скріншот відео
Протести у підтримку Трампа, США, скріншот відео

В ході бійки, яка тривала кілька хвилин, один з її учасників, хлопець у віці близько 20 років, отримав ножове поранення в спину. Потерпілого госпіталізували з серйозними травмами.

Як зазначає газета, за час проведення акції сутички між прихильниками і противниками Трампа відбувалися кілька разів. В результаті щонайменше 20 осіб з обох сторін було затримано. Також відомо, що в ході заворушень постраждали два співробітника поліції. Ще кілька людей було помічено зі слідами крові на обличчі або одязі.

Раніше повідомлялося, що на мітинг за чесні вибори у Вашингтоні вийшли тисячі прихильників Трампа. Зазначалося, що протестувальники, які зібралися на Фрідом Плаза недалеко від Білого дому, тримали в руках американські прапори, вимагали припинити крадіжку голосів і виступали проти фальсифікації виборів.

Варто також нагадати нашим читачам, що в соціальній мережі Facebook було змінено підпис на сторінці чинного президента США Дональда Трампа. Тепер він визначається вже не як "президент", а лише як "кандидат на державну посаду" — хоча згідно з американським законодавством, його статус все ще не змінився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Трамп переміг Байдена в запеклій битві - суд приголомшив дивним рішенням.

Як повідомляв Знай.uа, до Трампа або до Байдена? Зеленський зібрався в США: "Сигнали вселяють оптимізм".

Знай.uа писав, Меланія Трамп підігріла чутки про розлучення, з'явившись на людях під руку з іншим чоловіком.