Багато з нас сподіваються на знаки долі або чудеса.

6 вересня 2018 року, по картах Таро готує деяких знаків Зодіаку до початку абсолютно нового періоду в житті. Цілком можливо, що в цей день відбудеться те, що дозволить покласти край низці неприємних подій і дасть прекрасний старт для великих звершень.

Гороскоп по картах Таро зроблений на основі колоди "Таро Снів" італійського художника Чіро Маркетті. Знайти свій знак Зодіаку і дізнатися свою долю на завтра ви можете далі.

ОВЕН - Сімка денаріїв

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цей день може бути пов'язаний з надіями, які раніше не виправдалися. Якийсь час назад ви посіяли "насіння" - вклали сили і засоби в якусь справу. Але довгоочікуваного результату так і не дочекалися. Безумовно, такі ситуації іноді вибивають з колії і змушують думати, що ви не здатні на більше. Гороскоп на завтра для Овнів по картах Таро твердить, що ваші зусилля не були марними і що рано чи пізно все станеться так, як вам вигідно. Також всесвіт рекомендує просто запастися терпінням і почекати ще зовсім трішки.

ТЕЛЕЦЬ - Десятка мечів

У четвер ви можете зіткнутися з дуже небезпечною ситуацією. Людина, якій не подобається те, що ви робите і як живете може проявити себе "у всій красі" і спробувати знищити вас. Боротьба за місце під сонцем і за право мати власну думку - цьому дійсно варто присвятити день. Він також може бути пов'язаний з рішучою відмовою від чогось, що було вам дорого.

БЛИЗНЮКИ - Паж денаріїв


Ця карта обіцяє "грошову звістку". Гороскоп на сьогодні обіцяє, що вам може надійти цікава пропозиція, що стосується бізнесу або роботи. Також вам може прийти невелика сума грошей, яку ви зовсім не очікували побачити. Можливл, до вас повернеться частина вже давно забутого боргу. Все, що вам запропонують в цей день, обіцяє великі перспективи. Тому Таро рекомендують більше планувати і погоджуватися - ви не прогадаєте.

РАК - Лицар денаріїв

Вершник, зображений на карті, символізує практичну, надійну і консервативну людину, яка повільно, але вірно йде до своєї мети - матеріального процвітання. Умиротворений пейзаж вказує на те, що ситуація буде складатися вкрай сприятливо. Гороскоп на четвер каже, що ви зможете побачити прямий шлях до поліпшення свого добробуту. Це може бути новий проект, пропозиція нового місця роботи або щось ще.

ЛЕВ - Верховна жриця

Ця карта символізує вищий духовний знання, прозріння, спалахи інтуїтивного осяяння. Сьогодні ви можете отримати відповіді на найскладніші питання свого життя, якщо накажете розуму замовкнути на час і прислухаєтеся до внутрішнього голосу. Друге значення карти - приховані обставини, які можуть чинити істотний вплив на хід процесу. Третє значення вказує на необхідність духовного підходу до вирішення проблеми і вірність своїм принципам. Від вашої поведінки залежить, яким чином в цей день Таро вплине на вашу долю.

ДІВА - Дев'ятка кубків

Карта обіцяє вам яскраві емоції і насичений день: можливо, ви відвідаєте веселу вечірку в хорошій компанії. Або ж будете весь день перебувати в передчутті значимого свята. Гороскоп по Таро обіцяє, що день повинен бути дивно позитивним. Але все-таки не забувайте, що крім відпочинку є ще й обов'язки, яким також потрібно присвятити час.

ТЕРЕЗИ - Десятка денаріїв


Цей день буде присвячений сімейним цінностям. Не виключено, що вся ваша сім'я збереться разом на якесь свято. Якщо ні, ви будете перебувати в думках зі своїми рідними. З'явиться привід порадіти за благополуччя літніх батьків, за успіхи дітей і за власні досягнення. Таро рекомендують завтра зробити крок в напрямку підвищення свого фінансового добробуту.

СКОРПІОН - Імператриця


Вас чекає наступ продуктивного періоду часу. Все те, що ви пестили й плекали, над чим так старалися працювати, отримає нарешті свій розвиток. Імператриця означає прибуток. Отже, ви можете бути винагороджені за певні заслуги, хоча раніше були засмучені через те, що вас зовсім не цінують. Карта також уособлює заняття, пов'язані з природою, турботою про здоров'я та красу, тому гороскоп на завтра радить Скорпіонам подумати над цими питаннями і приділити час самим собі.

СТРІЛЕЦЬ - Верховний жрець


Це карта вищої духовної влади. У четвер для кого-то ви можете стати великим авторитетом, так як надасте цій людині корисну послугу. З вами будуть радитися, вам будуть довіряти таємниці, до вашої думки будуть прислухатися, але все це може впасти, як тільки ви почнете "задирати носа". У цей день ви дійсно будете мати особливу мудрістю. Не відмовляйте тим, хто звертається до вас, і плюс в карму вам забезпечений.

КОЗЕРІГ - Король жезлів


Сьогодні ви можете відчути небувалий приплив сил. З'явиться відчуття, що вам під силу будь-яке завдання. І це дійсно так. Цього четверга ви здатні на все: вирішувати будь-які проблеми, домагатися поваги і займати лідерські позиції в суспільстві. Скористайтеся своїми можливостями, щоб поставити перед собою найвищу мету. Зробіть перший крок до її реалізації, але не дозволяйте пониженій самооцінці послаблювати вас.

ВОДОЛІЙ - Четвірка жезлів


Вам випала чудова карта гармонійних відносин і плідного співробітництва. Вона може означати перепочинок після успішного завершення справи, флірт, нову любов і навіть заручини або весілля. Гороскоп на 6 вересня говорить, що оточуючі будуть налаштовані до вас дуже позитивно, тому не бійтеся доносити їм про те, що відчуваєте.

РИБИ - Вежа

Вежа на картах Таро говорить про зміни, але мова про тих нововведеннях, які вступають в силу без вашого відома і всупереч вашим бажанням. Події можуть розвиватися дуже швидко, ви можете втратити щось дуже дороге для себе. Насправді, такий своєрідні процес очищення простору вашому житті може дати старт для чогось нового. Але якщо ви самі спровокуєте події - знайте, будете потім довгий час шкодувати про скоєне. Сприймайте події цього дня з усією відповідальністю, і краще майбутнє швидше прийде до вас.

Нагадаємо, на жаль, з часом наша шкіра починає старіти, а виглядати молодо мріє кожна жінка. Читай в матеріалі Clutch як за допомогою макіяжу почати виглядати на 10 років молодше.

Як повідомляв Znaj.ua, дієтологи назвали продукти, які зроблять вашу фігуру стрункішою в лічені дні. Вони мають майже магічні властивості знижувати апетит і прискорювати метаболізм. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Також Znaj.ua писав про те, що є продукти, які допомагаючи м'язам рости при регулярних тренуваннях, але є й такі, які уповільнюють процес одержання рельєфного тіла. Вчені провели дослідження і назвали п'ятірку продуктів "супротивників" м'язової маси, про це читайте в матеріалі Clutch.