Шокуючий і, разом з тим, кумедний інцидент стався у Австралії, на балконі звичайної багатоповерхівки.
Поки хазяйка квартири займалась у кімнаті своїми справами, на балкон пробралися дві змії, які взялися невідомо звідки, і взялися з’ясовувати стосунки прямо на очах у жінки.


Шокована австралійка не на жарт перелякалась, однак все ж встигла зняти двобій змій на відео, яке пізніше опублікував Telegram-канал 360tv.


Нагадаємо, десятирічний лабрадор Бо втратив частину морди в ході операції з видалення ракової пухлини. Хірурги врятували псу життя, і тепер він схожий на величезного, але цілком задоволеного собою мопса.
Про це повідомляє Daily Mail.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У січні десятирічний лабрадор Бо потрапив на хірургічний стіл. Його господар Педді Морралу зауважив на морді пса пухлина, яка виявилася злоякісною.

Ветеринари провели майстерню операцію і видалили лабрадору частина морди, завдяки чому він вижив, але став схожий на дуже великого мопса або французького бульдога.


Як повідомляв раніше Знай.ua, на камеру відеоспостереження одного з притулків для домашніх тварин потрапив дуже дивних момент, як невідомий чоловік залишає дивну коробку біля вхідних дверей.


Співробітники, які прийшли вранці на роботу заглянули туди і побачили кудлатого монстра — ніяк інакше це не назвати. Вся шерсть його була в колтунах, їх почали потроху підстригати. А ось з'явилася і мордочка — це виявився кіт! Про це працівники притулку повідомили у мережі.


Також Знай.ua писав про те, що в Італії стався курйозний інцидент з плачевними наслідками. Чоловік подав в суд на господиню кота, який впав йому на голову і серйозно пошкодив шию.