У Норвегії пройшли досить незвичайні змагання - чемпіонат зі "смертельних" стрибків у воду, де завдання спортсменів — зробити так, щоб виступ виглядав максимально болісно.

Але хвилюватися не варто: насправді стрибуни не ризикують здоров'ям, а завдяки особливим прийомам та техніці стриьків не отримують жодних травм.

Перед зануренням стрибуни виставляють руки та ноги вперед, щоб пом'якшити зіткнення з водою.

Стрибки у воду

Судді в ході змагань оцінюють учасників за різними критеріями: враховують швидкість та техніку виконання.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Головне завдання учасників — як можна жорсткіше шубовснути у воду і між справою виконати який-небудь трюк.

На перший погляд видовище не для слабкодухих. Втім учасники запевняють, що вони почувають себе добре, а голвовне, що всім було весело.

Ці незвичайні змагання проходять вже не вперше. Цього року переможцем зі "смертельних" стрибіків став Еміль Лібекк.

Нагадаємо, в арабському "Twitter" став популярний відеоролик, на якому чоловік-єгиптянин, який працює в одному з готелів в Саудівській Аравії, снідає зі своєю колегою-дівчиною. На 30-секундному відео вони пожартували, що знаходяться наодинці, нікого більше не запросивши. Цей жарт дорого обійшовся хлопцю, який тепер не лише відповість перед законом та судом, а й позбудеться посади.

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак та Філіп Кіркоров виконали божевільний "танок восьминога", у мережі ставлять діагнози. Опальна запроданка та скандальний російський співак з'явилися на червоній доріжці Нової хвилі. Солодка парочка не тільки пройшлася перед камерами, але і виконала дивний "танок восьминогів". Відео опублікувала на своїй сторінці сама Ані Лорак

Також Знай.ua писав, що звичай красти туфлі, катати яйця по штанинам і бути посуд на весіллі- верх абсурду? Не тут то було! Порівняно з весільними ритуалами цих країн, яйця - невинні пустощі. Ми зібрали найбезглуздіші весільні традиції, які точно не дозволять вам сумувати.