Опальна запроданка Ані Лорак і скандальний російський співак Філіп Кіркоров з'явилися на червоній доріжці Нової хвилі. Солодка парочка не тільки пройшлася перед камерами, але і виконала дивний "танець восьминогів". Відео опублікувала на своїй сторінці Ані Лорак.

Зірки в блискучих нарядах станцювали якийсь танець, в якому основними рухами були хвилеподібні рухи рук і погойдування з боку в бік.

Користувачі назвали його танцем восьминогів і почали обзивати зірок міськими божевільними.

"Лорак - клоун з короткими ногами!", "Лорак! Коли ти навчишся танцювати? Руху-як у бориги!", "Міські божевільні", "Два дебіла - це сила!", "Обидва вже огидні. Особливо вона зі своєю "Дівою". На дешевку схожа стала, яка кричить "я знаю собі ціну", "Танцювати зовсім не вміє......давно помічено,а це відео тільки додало враження)))", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше повідомлялося, що днями в мережі з'явилися чутки про те, що Мурат Налчажіоглу почав відносини з Яною Бєлової, уродженкою Києва, будучи в шлюби з Ані. Ніяких коментарів з приводу того, що сталося Лорак не давала, але зняла обручку, чим дала зрозуміти, що не пробачить зраду.

На днях знаменитість розставила крапки над "і", повідомивши кореспондентам за лаштунками "Нової хвилі", що не пробачить того, хто зрадив її. Швидше за все, співачка все ж прийняла рішення висловитися проти гулящого чоловіка, щоб налаштувати громадськість проти чоловіка, відповівши, що це він став причиною розпаду сім'ї. Може бути, що Лорак розлучилася з чоловіком через кохання до колеги по сцені, співака Сергія Лазарєва, з яким вона проводить весь вільний час. Як з'ясувалося, справа не в зрадах – в невірності чоловіка зірка побачила спосіб почати нові відносини зі своїм таємним коханням.

Нагадаємо, українська співачка Ані Лорак нарвалася на критику і образи через незвичайний ретро образ на Новій хвилі в Росії.

Як повідомляв Знай.ua після зради Мурата Лорак несподівано порушила мовчання.

Також Знай.ua писав, мережа вибухнула від нового фото Лорак і Кіркорова.