В арабському "Twitter" став популярний відеоролик, на якому чоловік-єгиптянин, який працює в одному з готелів в Саудівській Аравії, снідає зі своєю колегою-дівчиною. На 30-секундному відео вони пожартували, що знаходяться наодинці, нікого більше не запросивши. Цей жарт дорого обійшовся хлопцю, який тепер не лише відповість перед законом та судом, а й позбудеться посади.

Користувачів з арабсткої країни найбльнше обурилр те, що в кінці запису дівчина в нікаб ще й сама намагається погодувати свого приятеля.

Саудівська Аравія

Запис розійшлася з відповідним хештегом: "єгиптянин снідає з саудиткою".

У коментарях жителі Саудівської Аравії зазначили, що поведінка чоловіка на відео суперечить місцевому законодавству.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До того ж тепер Міністерство праці та соціального розвитку Королівства Саудівська Аравія пред'явило йому ряд звинувачень. Зокрема його вже позбавили посади,на яку за місцевими законами має право лише саудит.

Жінки в Саудівській Аравії

Пісял того, як відеоролик потрапив на очі владі, поліцейські затримали чоловіка і викликали на допит власника готелю.

Згідно з місцевими звичками, традиціями та правилами, жінки і самотні чоловіки на робочих місцях, ресторанах і в кафе повинні перебувати окремо один від одного, пише BBC. Крім того, в більшості випадків дівчина повинна з'являтися в суспільстві в супроводі чоловіка-родича. Таким чином, поведінка, яке продемонстрував герой ролика, "є непристойним".

Йому висунули звинувачення в недотриманні законів країни, в тому числі "занятті посади, призначеної тільки для саудитів".

Нагадаємо,11 вересня, в Києві на вулиці Васильківській невідомий вистрілив у дівчину, яка мирно сиділа на лавці зі своїм молодим чоловіком.

Як повідомляв Знай.ua, 11 вересня, в мережі почала поширюватися інформація про те, що в Умані хасиди нібито зґвалтували неповнолітню дівчину.

Також Знай.ua писав, що в ізраїльському аеропорту Бен-Гуріон буйна компанія хасидів вступила у перепалку з членами екіпажу літака авіакомпанії МАУ. Рейс затримався на три години, з рейсу зняли 8 осіб.