Напередодні Apple провела традиційну презентацію, на якій показала три айфона і Apple Watch Series 4. Користувачі соціальних мереж обговорили нові функції гаджетів, їх назви і ціни, і навіть пожартували.

Більшість користувачі соцмережі Twitter відзначили величезну кількість функцій розумного годинника Apple Watch 4, який навчився визначати навіть становище людини.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Що стосується нових iPhone, користувачі акцентують увагу на їх ціні, а також на жарті про “бюджетний” iPhone XR, який коштує 700 доларів. Як виявилося, не такий вже він і бюджетний, і на нього ще потрібно назбирати грошей.

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.