На минулому в Сочі міжнародному конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля-2018" Філіп Кіркоров та Микола Басков презентували свій новий хіт "Ібіца".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Варто відзначити, що для зіркового виступу артисти вибрали доволі незвичайні наряди. Так, співаки одягли незвичні для себе тілесні лосиини з намальованими на них різними візерунками, які неоднозначно імітують татуювання.

Крім того сам Басков одягнув жовту куртку та шорти, а Кіркоров теж шорти, але з строкатим пальто, спортивної рожевої футболкою і золотим ланцюгом.

Відзначається, що користувачі мережі доволі неоднозначно відреагували на "лук" співаків та гідно оцінили образ Кіркорова.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Більше того вони порівняли наряд "короля" російської естради з персонажем всім відомого мультфільму "Моана", у якого теж були татуювання на ногах.

Разом з тим варто відзначити, що зовсім нещодавно популярний російський репер Єгор Крід випустив на лейблі Black Star новий кліп, записаний спільно з Філіпом Кіркоровим з гучною назвою "Колір настрою чорний".

Ролик, опублікований на YouTube лейблу, знятий за мотивами одного з попередніх видеохітів Кіркорова — кліпу "Колір настрою синій".

У ролику Філіп Кіркоров, вбраний у розлогі пір'я, приходить в гості до Тіматі і Єгору Криду і домовляється про спільну роботу. Пізніше він з'являється в кадрі в чорному одязі і лежить в кріслі татуювальника.

У музичному відео хіп-хоп-виконавець Тіматі пропонує Кіркорову стати членом лейблу Black Star, після чого співак разом з Кридом спускаються в підвал і переодягається в чорні шати. В одному з епізодів виконавці постають в образах персонажів серіалу "У всі тяжкі" Уолтера Уайта і Джессі Пінкмана. В кінці кліпу в Кріда стріляють з пістолета в помсту "за нашого короля Філіпа Бедросовича".

У кліпі є дуже багато реклами різних продуктів і сервісів.

Єгор Крід feat. Філіп Кіркоров - Цвет настроения черный.

Нагадаємо, "цивільна дружина" Кіркорова з трьома дітьми знайшлася в Україні, усі в шоці.

Як повідомляв "Знай.ua" писав, що Гудков більше не приховує своїх почуттів до Кіркорова.

Також "Знай.ua" писав, що Кіркорову порадили забути "американську мрію" і не потикатися до США.