Багато хто з нас щиро сподівається на допомогу зірок. До чого готуватися і чого побоюватися у вересні розповіла відома астролог Василиса Володіна.

За словами експертки, для деяких знаків зодіаку вересень стане місяцем, протягом якого вдасться реалізувати плани, що тягнуться ще з кінця минулого року.

експертка

Як зазначила Володіна, якщо зараз у Вас з кимось є конфлікти, то не варто сподіватися, що вони втихомиряться у вересні. Примирення як такого не буде, але можливий деякий спад напруги.

Крім того, в період з 11 вересня по 15 зросте кількість афер. Василиса Володіна радить сім разів подумати, перш ніж погоджуватися на ті чи інші умови і угоди.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

поради

У свою чергу в період 21-27 вересня варто уникати неуважного ставлення до роботи і справ, оскільки це в цілому може спричинити серйозні неприємності, тому доводьте розпочате до кінця, працюйте якісно.

Найбільш вдалий час для трудової діяльності - 8-16 вересня. Тому всі важливі справи експертка радить перенести саме на цей період.

невдача

Загальне правило для всіх знаків зодіаку - не зволікати і діяти рішуче, однак при цьому нікого не підставляти і нікому не переходити дорогу.

експертка

Сподіваємося, ці поради допоможуть вам уберегти себе від неприємностей і зробити цей місяць по-справжньому чудовим!

До слова, група американських психологів провела серію досліджень, у ході яких зуміла з'ясувати, які чоловіки найбільше збуджують у ліжку жінку. Виявилося, що успішності і багатства, всупереч популярним жартам, недостатньо, аби викликати статевий потяг.

Сексуально жінку приваблює не дорогий автомобіль, а зовнішність. Справа тут не в загальноприйнятих модних стандартах, які нам показують на обкладинках глянцю, а схожість з батьком або близьким родичем жінки.

Яких чоловіків обирає жінка

Видання Psyсhology Тодай пише, що в процесі ідентифікації головну роль грає ген гістосумісності: жінка завжди підсвідомо обере такого чоловіка, оскільки на рівні інтуїції вважатиме, що від такого партнера більше шансів народити здорову дитину.

пара

Дослідники вважають, що найчастіше жінка не має "сильних" генів, які є необхідною умовою для здорового потомства, а тому намагається отримати їх від свого чоловіка. До речі, якщо стосунки замішані тільки на статевому потязі, після народження дитини жінка перестане так сильно збуджуватися при вигляді партнера.

пара

Крім того, фахівці з'ясували, що жінки мають більш гнучкий, ніж чоловіки, сексуальний потяг: тобто вони одночасно можуть жадати відразу декількох партнерів, за типажем і характером не схожих один на одного.

Нагадаємо, фахівці підготували гороскоп на 16 вересня.

Як повідомляв Znaj.ua, астрологи вважають, що деякі знаки Зодіаку не зможуть ужитися разом ніколи. Про те, які знаки створюють просто жахливі пари читай у матеріалі Clutch.

Також Znaj.ua писав про 5 простих способів зберігати мотивацію.