В інтернеті користувачі знову здіймають хвилю насмішок та гострих висловлювань з приводу нестабільної зовнішності російського президента.

Користувачі мережі знову підозрюють, що Кремль не відправляє на офіційні зустрічі теперішнього президента Володимира Путіна. На цей раз посіяло сумніви фото глави російської держави під час переговорів з президентом Фінляндії Саулі Нііністьо.

Знімок виклав в Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, пише "Обозреватель".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Як вони в Путіних не плутаються? Або оплата погодинна?" - цікавляться росіяни в коментарях. Щоправда, є й ті, хто заступається за лідера - мовляв, це все вигадки. Але опоненти відразу відповідають: "Розріз очей змінюється? А якщо взяти інших клонів?".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Москва спробує максимально використати ситуацію із загибеллю Захарченка на свою користь. Про це розповів співдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Центру Разумкова Михайло Пашков.

Експерт вважає, що на сході України Путіну не потрібна ні війна, ні мир, в той же час важливо припинити обговорення кримського питання. Ліквідацію ватажка "ДНР" Олександра Захарченка Путін використовує як привід для блокування переговорів у Мінську, щоб зробити паузу в питанні Донбасу, переключившись тим часом на більш важливий "фронт" - президентську кампанію в Україні.

Варто нагадати, що президент Росії Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорили ситуацію з політичним в'язнем Росії Олегом Сенцовим. Про це російським журналістам повідомив глава МЗС Росії Сергій Лавров під час прес-конференції.

"Питання Сенцова стосується суто гуманітарної сфери. Є законодавчі процедури в РФ, які в даному випадку застосовні. Всі, хто турбується про його долю, про це знають", - заявив Лавров.

Нагадаємо, старий союзник Кремля підтримав антиросійські санкції, Путін в шоці.

Як повідомляв Знай.uа санкційні російські олігархи готуються скинути Путіна.

Знай.uа писав, отруйники Скрипалів після скандального інтерв'ю містично зникли.