Чи часто ви радитесь зі своїм чоловіком перед тим, як купувати той чи інший наряд? Чому це обов'язково варто зробити читайте в матеріалі Clutch.

Британські вчені з'ясували, який одяг заводить чоловіків найбільше, а який викликає відращу. Чоловікам задавали питання про те, що вони найбільше ненавидять в жіночому гардеробі.

Що чоловікам не подобається в жіночому гардеробі

Першими в рейтингу виявилися широкі штани і футболки, які, на думку чоловіків, псують жіночу фігуру.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Несподівано в рейтингу виявилися комбінезони. Чоловіки заявили, що вони нагадують їм робочий одяг.

Найогиднішим взуттям були названо уггі. Чоловіки вважають, що вони виглядають на жіночих ногах просто жахливо.

Також чоловіки терпіти не можуть широкі сукні-балахони, які приховують жіночу фігуру.

Деяким чоловікам не подобаються написи на футболках - вони вважають, що таке можуть носити тільки школярки.

Що чоловіки люблять в жіночому гардеробі

Проаналізувавши всі відповіді, вчені прийшли до висновку, що чоловікам подобається одяг, який підкреслює красу жіночого тіла. Чоловікам більше всього подобаються обтягуючі сукні-футляри з щільних тканин, джинси, які добре сидять, м'які джемпери з V-подібним вирізом і сорочки, розстебнуті на кілька верхніх гудзиків.

Чоловікам також подобаються речі, які злегка оголюють деякі частини жіночого тіла і ті, які підкреслюють талію.

Багато хто також назвав серед своїх переваг наряди, які витримані в одній колірній гаммі або стилі.

Всім чоловікам подобається гарне взуття і вони також зізналися в тому, що не бачать ніякого сенсу в брендах і звертають увагу тільки на те, як сидить та або інша річ.

Нагадаємо, дизайнерки Вікторія Богдан і Олександра Морик назвали головні антитренди осені-2018.

Як раніше писав "Знай.ua" повідомляв, що багато хто вважає, що осінньо-зимовий гардероб повинен бути нудним і одноманітним, але це далеко не так. Експерти назвали 6 головних трендів цієї осені.

Також "Знай.ua" писав, прохолодної осені дуже важливий затишок і тепло. Експерти розповіли, як правило носити кардиган цієї осені.