Скандальні чутки про те, що відома російська телеведуча та з недавніх пір опозиціонерка Ксенія Собчак знову вагітна гуляють інтернетом, вже не перший день.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, її прихильники не перестають переглядати її останні фото зі світських заходів та в Instagram у пошуках кругленького животика телезірки та політика.

Варто відзначити, що Собчак з'явилась на широкій публіці, виступаючи в рамках проекту "Об'єднані демократи".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журналісти так і не змогли розгледіти округлий животик політика, тому запитали у неї прямо, чи не перешкоджає її політичному життю вагітність. На що Собчак не зуміла дати ствердної відповіді, чим ще більше розігріла чутки про свій цікавий стан.

"Це мені не завадить", - так відповіла Собчак.

Варто відзначити, що суперечки про другу вагітність Собчак в соціальних мережах стають все сильніше. Чергова дискусія розгорілася в коментарях до фотографії Собчак в Instagram, опублікованій напередодні.

Разом з тим варто відзначити, що у російському шоу-бізнесі шанувальники пліткують про вагітність двох відомих дівчат: другу дитину Ксенії Собчак і першого спільного малюка в сім'ї Тіматі та Анастасії Решетовой.

Хто ж народить першою, кому дістануться всі лаври слави і любов фанатів? Зірки активно приховують свої вагітності не просто так, будь-якій вагітній жінці зайва увага ні до чого. А тим більше, якщо ти публічна людина! Папараці того й дивись влаштують біганину за тобою і обов'язково отримають найнепривабливіші знімки твоєї вагітності.

Однак, говорити про вагітність ще зарано. Ні Ксенія ні Анастасія свою вагітність не підтверджують, що не заважає шанувальникам знаходити знаки у будь-яких змінах зірок. Так, обраниця Тіматі, Анастасія Решетова, збільшилася в розмірах, на думку передплатників.

Шанувальники помітили, що на останніх нових знімках Анастасія намагається не показувати живіт. Він або зовсім не потрапляє в кадр, або, як на новому фото, вона прикриває його рукою. Але дівчині не вдасться приховувати вагітність до 9 місяця.

Тіматі стане знову батьком. Анастасія Решетова вагітна

Нагадаємо, Ксенія Собчак вагітна другою дитиною.

Як повідомляв "Знай.ua", в мережі викрили афери Собчак.

Також "Знай.ua" писав, що Собчак може назавжди залишитися в Україні, і ось чому.