Російська телеведуча, кандидат у президенти РФ на попередніх виборах Ксенія Собчак вирішила вкорте здивувати публіку.

Цього разу вона знайшла архівний знімок, на якому зображена у досить пікантній позі та відвертому вбранні. І хоча для неї такі" експерименти" не дивина, але фанати спантеличені.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Користувачі розділилися у думках: дехто відкрито критикує її за таку поведінку, яка, на їх думку, негідна людини, що пов'язала себе із політикою.


Іншим навпаки, дуже сподобався образ Собчак, її почали засипати компліментами:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

"Була б вона фотомоделлю, чи хоча б акторкою", " підпишіть фото "по молодості пустувала", " Ксюха, у тебе ж син росте! Виросте швидко, і йому обов'язково покаже це фото хто небудь, що ти тоді йому скажеш", " кандидатура в президенти Росії ...... І передвиборчий плакат майже вже готовий ...!", " Пів року тому вона ходила по лікарнях і кричала по всіх кутах про високі принципи моралі, а сьогодні сміється над нашою довірливістю, викладаючи подібні фото .... Скільки ж в ній лицемірства!", - пишуть у коментарях.


Дивіться: Собчак облила Жириновського водою на дебатах


Нагадаємо, Собчак помітили у компанії одеського кримінального авторитета.
Як повідомляв Знай.ua, зірку "Дому-2" змусили платити штраф за те, що її обікрали.
Також Знай.ua писав, Шнуров і Гребенщиков записали саундтрек до фільму про українського генія.