Вже кілька місяці мережа обговорює вагітність Ксенії Собчак. Користувачі неодноразово помічали, як круглий живіт відомої телеведучої та політика, визирає з її нарядів. Сама Ксенія коментарів з цього приводу не давала, але і спростуванням чуток не займалася.

Під час вагітності першою дитиною, Собчак теж до останнього приховувала своє становище, не опублікувавши в мережі жоного фото з животом.

Нарешті, представник скандальної телеведучої Кирило Сухарьов розставив всі крапки над "і" та розповів виданню Super, що Ксенія незабаром вдруге стане мамою.

"Так, це правда. Ксенія чекає народження другої дитини. Зараз ранній термін вагітності. Від інших коментарів ми утримаємося" Кирило Суханов

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, зараз Ксенія Собчак та її чоловік Максим Віторган виховують сина Платона, якому в листопаді виповниться два роки.

Нагадаємо, мережу потрясла новина про те, що одне з найпопулярніших гламурних видань l'officiel відмовляється платити гонорари своїм співробітникам. Інформація стала доступною завдяки тому, що на адресу видання раптово посипалися звинувачення в несплаті гонорарів і погрози припинити співпрацю від фешн-фотографів різного ступеня популярності.

Також чутки про фінансові труднощі видання підтвердило чимало співробітників, яким довелося працювати з журналом. Крім того, грошей від l'officiel не можуть дочекатися і студії-орендарі фото-техніки. Деяким з контор навіть довелося внести журнал в чорний список, щоб домогтися оплати.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", російська світська левиця і політична діячка Ксенія Собчак була занесена в базу сайту "Миротворець", куди потрапляють особи, що представляють потенційну "небезпеку" для незалежності та безпеки України.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що російська телеведуча, кандидат в президенти РФ на минулих виборах Ксенія Собчак вирішила в черговий раз здивувати публіку.