Молодий фотограф Джейк Парр з Великобританії переконаний, що зняв двох привидів у старому підземному бункері.

Знімки були зроблені у Стокпорті, графство Великий Манчестер, - пишуть західні ЗМІ.

Один з осіб, що проявилися на фото, був схожий на дядька Фестера - персонажа "Сімейки Аддамс", а на другому знімку з'явилось обличчя маленької дівчинки.

ось що потрапило до об'єктива камери

Парр займається вивченням аномальних явищ, є "мисливцем за привидами" і часто досліджує різні занедбані або історичні місця.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Підземний бункер, в якому і були зафіксовані незрозумілі постаті на фотоографіях, також знаходиться в Стокпорті. Коли чоловік розглядав зроблені знімки, він першим помітив обличчя лисого чоловіка, схожого на "Дядька Фестера" на дверях і це його дуже це налякало.

Потім він став пильно вивчати інші знімки з бункера і тоді помітив обличчя "дівчинки".

привид на фото

https://znaj.ua/events/172246-strashna-znahidka-v-argentini-u-vagitnih-koriv-virizali-zhivoti-i-genitaliji

Незважаючи на переляк, Парр хоче повернутися в паранормальний бункер і зробити нові фото.

"Я брав з собою прилад, що реагує на електромагнітну активність, я завжди беру коли вирушаю шукати привидів. І в бункері цей прилад показував дуже велику активність. В майбутньому я сподіваюся провести там велике дослідження".

Дивіться: паранормальні явища в офісі

Нагадаємо, відео з привидом у дитячій кімнаті молодої сім'ї наробило галасу у мережі.

Як раніше повідомляв Знай.ua, легендарний привид, який відомий на весь світ, випадково потрапив у випуск новин у прямому ефірі. Сталося це, коли журналісти місцевого телеканалу показували трансляцію про ураган Флоренс, який бушує в Кароліні.

Також портал Знай.ua писав, що на сайті Avito з'явилося оголошення про продаж кота британської породи, який нібито є екстрасенсом. За незвичайну тварину продавець з російського Кемерова просить п'ять мільйонів рублів.