Чоловіки люблять багато що в жіночій зовнішності. Але що робити, якщо у жінки борода красивіше за твою? Відповідь на це запитання нам дасть мешканка Казахстану Мухтабар Тораєва, яка за 35 років жодного разу не голила свою щелепу.

Цю унікальну жінку з села Турбат Казигуртського району Туркестанської області на півдні країни знають усі сусіди. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Мухтабар Тораева

Жінка, якій уже 70 років розповіла, що її борода з'явилася десь у віці 34-35 років, а потім "пішли" і вусики. Хоча, Мухтабар не сильно здивувалася, адже рослинність на обличчі була у її матері, бабусі по материнській лінії та рідної сестри. Але, не така "пишна". На щастя, до моменту появи бороди жінка давно була заміжня, і встигла народити сина і доньку.

Жінка сильно не переймалася через свою родзинку, або соломинки - як забажаєте, до того ж її сильно підтримував чоловік.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Чоловік пишався мною завжди. Говорив, що такої дружини немає ні в кого. Коли у мене з'явилася борода, він не став дивитися на це як на щось дивне. Навпаки, говорив, що треба доглядати, адже це дар Аллаха", — розповіла жінка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кожна жінка по-своєму бачить ідеал чоловіка, так що вкрай проблематично сформулювати приблизний "портрет", який влаштував би кожну. Але кілька рис характеру і манер поведінки, які дратують кожну жінку, існує.

Однією з найогидніших рис, на думку жінок, є жадібність. Найчастіше жадібність проявляють чоловіки з низьким і середнім достатком.

Варто нагадати, що 63-річна Донателла Версаче, яку в минулому році визнали іконою моди, опублікувала новий знімок в Instagram. На фото через ретуш Донателлу насилу впізнали фанати.

Фото відомого дизайнера так сильно відретушували, що багато шанувальників спочатку не зрозуміли, хто на ньому зображений. Дехто зазначив, що через фотошоп модельєр стала чимось нагадувати Меланію Трамп.

Нагадаємо, канадським військовим дозволили бути волохатими.

Як повідомляв Знай.uа це самка Чубакки: Vogue переплюнув фотосесію у архангельському селі, слабкодухим не дивитися.

Знай.uа писав, Мессі кардинально змінив імідж.