Вчені порівняли уявлення американців і британців про сексуальну активність оточуючих і прийшли до несподіваних висновків.

У рамках дослідження вчені попросили своїх співвітчизників розповісти, скільки разів їх знайомі і сусіди у віці 18–29 років займалися сексом за останній місяць.

Найпопулярнішою відповіддю по відношенню до хлопців була - "14 разів", що мало схоже на правду. Молоді американці в середньому займаються сексом чотири рази на місяць, у той час як британці трохи більше - п'ять разів.

Виходить, що за припущенням людей у чоловіків в середньому буває 180 статевих контактів в рік, тоді як реальна цифра - 50.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

З жінками вийшло ще більша помилка. Так, респонденти-чоловіки вважають, що дівчата в Британії займаються сексом 22 рази в місяць, в США — 23 рази. Правильна відповідь така ж, як і у хлопців - 5 разів на місяць.

пара свариться
пара свариться

Також у людей з Австралії, США і Британії запитали, скільки сексуальних партнерів, на їх погляд, було в середньому у їх співвітчизників до 45–54 років. Чоловіки-американці вважають, що у їх співвітчизниць було 27 партнерів, самі жінки називають 13, а в реальності їх 12.

Один з кураторів дослідження, Боббі Даффі пояснив таку статистику тим, що люди не мають насправді ніякого уявлення про особисте життя інших судять по стереотипам з медіа.

"Помилки сприйняття говорять багато про те, як ми дивимося на світ. Це відмінний ключ до розуміння глибоким установок", — зазначає дослідник.

дівчина
дівчина

Нагадаємо, якщо підійти до сексу з розумом і використовувати кілька простих порад, то можна вивести задоволення в ліжку на якісно новий рівень. Читайте про 9 способів посилити оргазм.

Раніше Знай.ua повідомляв, про 10 заповідей сексуальної чарівності для жінок, які допоможуть підкорити серце будь-якого чоловіка.

Також Знай.ua писав, що сухе холодне повітря може нашкодити жіночим статевим органам. Як стверджує старша клінічна медсестра Мері Берк (Mary Burke), низькі температури призводять до сухості піхви і відображаються на сексуальному житті, пише Daily Mail.