Багато хто вважає, що сидром Дауна - це вирок. Однак, герої цієї добірки доводять зворотнє. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Джеймі Брюер

Джеймі Брюер все життя захоплювалася театром і змогла стати актрисою. Багато хто пам'ятає її по ролі в серіалі "Американська історія жахів", де вона зіграла роль Аделаїди. Крім цього "сонячна" дівчинка зіграла ролі у фільмах "Їх переплутали в пологовому будинку" і "Едмонд і Лейн". Також дівчина стала першою моделлю з синдромом Дауна, яка з'явилася на тижні моди в Нью-Йорку.

Маделін Стюарт

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Маделін Стюарт не тільки перша у світі модель з синдромом Дауна, вона перший дизайнер з такою недугою, колекція якого дійшла до нью-йоркського тижня моди.

Тім Харріс

Тім Харріс — власник ресторану в Нью-Мексико. Завдяки своїй завзятості він виконав свою дитячу мрію і став ресторатором, який подає "сніданок, обід і обійми".

Анжела Бачиллер

Анжела Бачиллер стала першою жінкою-політиком з синдромом Дауна. Завдяки наполегливій праці вона стала депутатом міської ради в Іспанії. Вона працює над тим, щоб зробити політику більш відкритою до "сонячних" людям.

Богдан Ковальчук

Богдан Ковальчук — перший в Україні студент з синдромом Дауна. Ще в дитинстві він виявляв незвичайні розумові здібності — міг запам'ятати історичні дати, раз подивившись на них, знав багато віршів напам'ять, успішно вивчав англійську. Тому коли він сказав, що хоче вступити до університету, мама не стала противитися.

Будемо чесні, вона не дуже вірила, що Богдан зможе здати ЗНО, але він здав його і отримав високі бали. У 2013 році хлопчик поступив у Східноєвропейський національний університет у рідному місті Богдана Луцьку.

Нагадаємо, знаменитості, які виховують особливих дітей.

Як раніше повідомляв Знай.ua, що нещодавно справжньою зіркою Тижня моди в Нью-Йорку визнали іспанську модель з синдромом Дауна.

Також портал Знай.ua писав, як виховувати дитину з синдромом Даун.