Днями у мережі було опубліковано шокуючий знімок, який став підтвердженням того, що подорожі у часі - це реальність.

На здавалося б, звичайному із першого погляду знімку, датованому 1943 роком, користувачі помітили мандрівника у часі, який розглядає смартфон.

Фото опублікував британський відеоредактор Стюарт Хамфріс, передають ЗМІ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чоловік професійно займається колоризацією чорно-білих знімків і плівок. Розфарбувавши черговий кадр, відеоредактор опублікував його на своїй сторінці в Twitter і запропонував користувачам визначити, який саме пляж зображено на фото.

От тут користувачам і вдалося помітити сенсацію - смартфон у руках чоловіка на знімку майже 80-річної давності.

На фото зображені британські робітники, котрі відпочивають на пляжі, а в центрі стоїть високий статний чоловік і уважно вивчає свої руки, складені так, ніби у нього в руках смартфон.

"Ем, це тільки мені здається, чи цей хлопець перевіряє свій смартфон?" - написали користувачі.

Таку думку підтримали інші підписники.

Сам Хамфріс вважає, що чоловік на знімку міг просто скручувати цигарку.

Нагадаємо, у озері Північно-Шотландського нагір'я вдалося сфотографувати щось незвичне.

З першого разу так і не зрозумієш, що оселилося у воді.

Створення темного кольору проплывало в озері. Цікаво, що під час свого руху воно изгибало спину і рухалося без різких рухів. Складалося таке відчуття, що істота переміщається строго по маршруту. Потрібно також зазначити, що при цьому вода розходилась на досить велику відстань з утворенням хвиль. Це може говорити про те, що це істота велике. Найімовірніше, автору відео вдалося зняти тільки верхню частину, велика просто залишилася під водою. Цікаво, що на об'єкт постійно сідали птахи.


Як писав раніше Знай.ua, у 70-х роках у молодих людей вперше з'явилася можливість для самовираження.

В модних журналах писали, що більше немає обмежень у стилі одягу, і можна дозволити собі все. Так відмова від чіткої лінії і модних еталонів призвели до того, що цей час прозвали – "десятиліттям поганого смаку".


Також Знай.ua писав про те, що житель міста Гранд-Рапідс використав великий 10-кілограмовий метеорит для того, щоб підпирати двері.