Гори сміття зустрічають відпочиваючих і кожен день турбують жителів анексованого півострова

Крим

Замість гучних обіцянок, які давали перед «референдумом», кримчани отримали таку відповідь від путінської влади. Фотографії опублікувала блогер RoksolanaToday & Крим у своєму Twitter.


При цьому, вона показала кілька видів, які дійсно шокують. З кожним роком колись вабливий і привертає туристів зі всього світу Крим перетворюється на смітник. Наприклад, під Мелітополем сміття ніхто не виносить, його продовжують скидати в одне місце. У Ялті жахлива картина зустрічає приїжджих прямо на вокзалі.

Крим

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В окупованому Росією Крим помирає курортне місто Феодосія. Напівзруйнований символ міста, локальні сміттєзвалища, написи на стінах - все це гнітюче впливає на місцевих жителів – пише блогер. "Це - "візитна картка" Алушти. Автовокзал. Останнім часом, звалища і неприбрані сміттєзбиральники "прикрашають" наше місто" Останні 4 роки...

Нагадаємо, раніше Крим знову накрило кислотою: перелякані люди не знають, куди бігти.

На території Кримського півострова піднялася паніка: жителів злякала нова "атака" кислотними викидами. Відзначимо, що в соціальних мережах користувачі скаржаться не тільки на самопочуття, яке стрімко погіршується, але і на нестерпний аромат.


Як повідомляв портал "Знай.uа" кримчани завили від навали "російського світу". Жителі Криму почали скаржитися не тільки на збитковий сезон, але і на повальне бажання росіян переселитися ближче до моря. Про це в Twitter розповів блогер Кримський бандерівець.

В одному з пабликов Феодосії з'явилося повідомлення від жительки Пскова. Жінка цікавиться загальною обстановкою в регіоні, наскільки реально переїхати і влаштується з двома дітьми і скільки коштують квартири біля моря. Така нахабність обурила місцевих жителів.

Також "Знай.uа" писав, що ПАРЄ залишила Росію за бортом. Парламентська асамблея Ради Європи на засіданні у вівторок, 9 жовтня, відмовилася голосувати за зміну санкційних правил для Росії. Таким чином, російській делегації не дали безкарно відновити свої права, які вона втратила в 2014 році після анексії Криму.