Нещодавно в Грузії сталася дійсно зворушлива подія: 62-річний Георгій Березіані знайшов на вулицях Тбілісі свого пса Джорджа. Собака загубилася 3 роки тому і весь цей час Георгій шукав її, не втрачаючи надію.

Про це пише Daily Mail.

Останні 3 роки чоловік розвішував на вулицях оголошення з фотографією собаки і прогулювався пішки, сподіваючись знову зустріти чотирилапого друга. У той день йому зателефонував працівник оперного театру, сказавши, що бачив Джорджа поруч з будівлею. Березіані негайно поїхав до цього місця.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли Георгій знову зустрів свого собаку, той одразу ж упізнав його і кинувся в обійми. Така тепла і зворушлива зустріч кожного може вивести на емоції.

Судячи з жовтої кліпси, Джоржа вже раніше ловили працівники служби контролю за безпритульними тваринами. Його вакцинували, стерилізували і відпустили.

Раніше повідомлялося, що дивовижний випадок стався в звичайний осінній ранок. Нічого не віщувало біди. Завдяки своєму вихованцеві дитина залишився живий.

Пожежа в будинку сталася в кінці вересня, в одноповерховій дачній будівлі. Там знаходився 12-річний хлопчик, який був на лікарняному. Його мама в цей час працювала. Коли почалося загоряння, дитина спала. На допомогу школяру прийшла кішка. Вона розбудила його своїм нявканням і втекла сама.

Після цього хлопчик вистрибнув з вікна. Дитина дивом залишився живою, її госпіталізували. Вона отримала опіки ніг, а також травми й отруєння чадним газом. Надалі їй належало важке лікування, а після - реабілітація.

Так і не вдалося з'ясувати причини спалаху житла. Тільки пильність кота врятувала свого господаря від смерті. Котик в цій родині тепер точно в пошані і заслуговує на велику миску котячого корму.

Нагадаємо, мережа підірвало відео героїчного порятунку бідного пса від смертельних обіймів змії.

Раніше Знай.ua повідомляв, 6 найбільш унікальних створінь на Землі.

Також Знай.ua писав, зухвалий хом'як вирвався на свободу і за тиждень знищив машину господині.