У користувачів мережі з'явився новий улюбленець - пес-монах із францисканського монастиря у болівійському місті Кочабамба.

Усе почалося з того, що професор місцевого католицького університету опублікував на сторінці у Facebook знімки чарівного шнауцера на прізвисько Кармело у чернечій рясі.

Фотографії настільки запали в душу мешканцям соцмережі, що ті буквально завалили професора лайками і коментарями.

Пес-монах привернув увагу не лише користувачів мережі, але й десятків ЗМІ з усього світу. Журналісти просять дозволу навідатися у монастир, аби познімати потішного собаку і написати про нього для своїх видань.

У результаті Кармело знявся для кількох журнальних обкладинок. Багато хто запропонував монахам пошити нові речі для собаки, щоб розширити її гардероб.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Однак мешканці монастиря відмовилися. За їх словами, чернече вбрання, в якому позував шнауцер - усього лише жарт. У повсякденному житті чотириногий талісман монастиря бігає без неї.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", забавні цуценята стали зірочками YouTube.