Найбільш проблемними зонами тіла залишаються стегна й боки, де позбутися жиру дуже складно

Про це пише Соѕмо.

Для прискорення цього процесу і позитивних результатів, необхідно використовувати спеціальні засоби. Так, наприклад, у продажу є масажні щітки.

Щітка


Фахівці рекомендують використовувати їх після тренувань. Коли ваше тіло розігріте, кров відмінно циркулює, можна зробити масаж щіткою, після застосувати улюблений скраб і прийняти контрастний душ.
Такі прості способи допоможуть поліпшити кровообіг і прискорити процес спалювання жиру.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Найкраще в якості масажного засоби застосовувати щітки з натуральною щетиною. Рухи робіть тільки кругові, зверху вниз. Як ви вже зрозуміли, найбільшу увагу приділяємо проблемним зонам. У процес контакту з щіткою і після всіх ваших процедур шкіра повинна залишатися рожевою. Не перестарайтеся, щоб вона не стала насичено червоним.


Рекомендовано не забувати про метод і робити такі масажі після кожного тренування.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, что "пішла за еклерами": Танці з зірками виснажили Никитюк.


Як повідомляв портал "Знай.uа" 5 зірок, які трагічно погладшали. Коли ти багатий і знаменитий, за кожним твоїм кроком стежать мільйони. Особисте життя та зовнішність — і зовсім дві найулюбленіші теми в контексті знаменитостей. У нашому огляді ми зібрали зірок, які сильно одужали за останній час, і їх б'юті-трансформації абсолютно точно не пішли їм на користь.


"Знай.uа" писав, "целюліт конкретний": голий зад Каменських зганьбив її на весь Майямі.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість записала пісню іспанською і відправилася в Маямі, де побувала на декількох шоу. Так, артистка між зйомками та інтерв'ю вирішила позасмагати і в черговий раз виставила знімок в купальнику.