У соціальних мережах гуляє нова оптична ілюзія, і відверто кажучи, вже дратує багатьох користувачів, так як це в свій час робила синьо-золота сукня.

А ось нова ілюзія одним нагадує шию з коротким волоссям, а іншим талію гарячої дівчини.

Інтригуючу фотографію виклав в Twitter репер Marty Mula. І так, при першому погляді здається, що це вид голови ззаду, але у реальності це виявилося зовсім іншим силуетом.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

В мережі користувачі активно намагалися розібратися, що ж зображено на фото.

"Витріщався на це п'ять хвилин, і якщо це не шия, то я тупиця", - пишуть в коментарях. Деякі навіть запевняли, що бачать руку в перуці.

Відповідь виявився гранично простий - на знімку спина дівчини з довгим волоссям. А ті мудреці, хто все-таки розгадав загадку, не розуміли, як вони могли раніше бачити там шию.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 13 жовтня по всьому світу святкували День без бюстгальтерів, адже жінки саме таким чином хочуть звернути увагу на проблему раку молочної залози.

Варто зазначити, що день без ліфчика відзначають щороку, однак це святкування не занадто радикальне, як би цього хотілося. Найчастіше жінки та дівчата просто викладають свої фото без бюстгальтера однак і без оголення в соціальних мережах закликають це робити інших.

Варто нагадати, що візажисти та майстри боді-арту використовували свої творчі здібності, щоб перетворити свої попи на гарбуз для святкування містичного свята - Хеллоуїна.

Ідею було створено і втілено у життя Go Get Glitter, командою, яка стоїть за оригінальною тенденцією Glitter Butt. Саме вона була неймовірно популярна в Instagram під час Coachella в цьому році. І команда була натхненна на те, щоб перетворити його на щось сезонне.

Софія Леві, візажист і співзасновник Go Get Glitter, сказала:

"Ми прагнемо до того, щоб стати популярними, і ми хотіли знайти спосіб пов'язати це з контентом Хеллоуїна, який ми створили. Наша персикова попа була і залишається одним з наших найпопулярніших looks, тому ми хотіли відтворити її за допомогою Хеллоуїна!"

Нагадаємо, Хабіб скалічить сотні молодих хлопців: мережею гуляє страшний флешмоб.

Як повідомляв Знай.uа обов'язково треба лікувати: ці прийоми використовує більшість гінекологів.

Знай.uа писав, сісти навпочіпки, щоб змінити підгузник: новий флешмоб татуся підкорив Instagram.