Хелловін має давньоірландске коріння. Однак Самайн триває сім днів-з 29 жовтня по 3 листопада. Основний пік свята припадає на ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Вважалося, що потойбічний світ і чарівні сили були відкриті в ту ніч, а злі духи хаосу панували в світі. Мінімалістичні варіанти костюмів на це свято:

Мишеня в ковпаку з мультфільму "Рататуй"

Джим з серіалу "Офіс" – справжній зразок для наслідування в тому, як придумати найледачий костюм на свято. Приміром, з допомогою трьох чорних кіл на сорочці можна стати дироколом.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Костюм в костюмі або людина-сервісне повідомлення про те, що файл з костюмом не знайдено.

За допомогою чорного плаття і двох кісок легко можна стати Вендсдей Адамс.

За допомогою наклейок для імен можна запропонувати людям самим придумати ім'я. Так, до кінця дня жінка мала близько 30 імен.

За допомогою яскравого фартуха можна заявити всім, що сьогодні ви пекар. Перевага такого костюма в тому, що його можна одягти, як на голе тіло, так і на куртку, якщо на вулиці морозно.

Непотріб з шафи допоможе створити образ старовинної загадкової провісниці.

Показати всім, хто тут фанат поттеріани можна без витрат взагалі. Прості шкарпетки зроблять з вас визволителя Доббі.

Також можна надіти найнепрезентабельніший домашній одяг, зав'язати волосся в пучок і прийти на вечірку в образі втомленої багатодітної матері.

Раніше повідомлялося, що візажисти та майстри боді-арту використовували свої творчі здібності, щоб перетворити свої попи в гарбуза для святкування самого містичного свята в році - Хелловіна.

Нагадаємо, новий святковий флешмоб змусить вас роздягнутися. Люди перетворюють свої "п'яті точки" в блискучі гарбуза.

Як повідомляв "Знай. ua", пара народила "чужого" в полі і влаштувала сімейну фотосесію. Фотографії спочатку виглядають дуже нормально.

"Знай. ua" писав про добірку найбільш креативних костюмів на будь-який смак.