Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у добірці від Знай.ua.

Здивований Джо

Це мем з персонажем Джо Трібіані з серіалу "Друзі", якого щось дуже сильно здивувало. Фото взято з 2 серії 8 сезону, в якому за сюжетом Джо дізнається про те, що Росс виявився батьком дитини Рейчал.

Здивований Джо використовується в ситуаціях, коли людина сильно шокований чимось. Об'єкт подиву може перебувати на лінії погляду Джо або ж просто буквами описаний над або під мемом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як ви відповісте на звинувачення ... лорд Бейліш?

Макгрегор ловить кулак особою

Це мем використовує кадр з бою UFC 229 між Конором Макгрегором і Хабібом Нурмагомедовим. На знімку Хабіб б'є Конора прямо в обличчя.

Поєдинок зі змішаних єдиноборств UFC між росіянином Хабібом Нурмагомедовим та ірландцем Конором Макгрегором відбувся 6 жовтня 2018 року. Перемогу в поєдинку здобув росіянин. В один з моментів поєдинку росіянин завдав прямий удар рукою по обличчю Макгрегора.

Срана картинка черепа / Мем, над яким я трудився годинами

Я добре проводжу час/ Спогади про той раз, коли я зробив щось безглузде

Рахунок в банку/Рахунки

Думаю, що виглядаю добре/Дзеркало

Нагадаємо, легендарний скелет і картина Бенксі стали найсмішнішими мемами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", принтер, який закоханий в картридж Каньє Вест, який показував фокуси стали смішними мемами.

Також "Знай.ua" писав, скажена курка і футбол без правил смішили весь світу в мемах.