П'яна британка не змогла пройти тест на рівень алкоголю в крові через накачані губи

Дівчина

Известно, що 20-річна Скарлетт Харрісон є дочкою багатого і відомого бізнесмена.
Поліція зупинила дівчину з-за підозри на алкогольне сп'яніння. Її зупинили і відвезли у відділок, щоб спростувати або підтвердити факт порушення правил.


Коли Харрісон попросили пройти алкотест, тут щось пішло не так. Вона з усіх сил намагалася обхопити трубочку губами, але колагенові імпланти просто не дозволили цього зробити. В результаті її звинуватили в тому, що вона не надала зразок дихання.


За наявною інформацією, Скарлетт Харрісон – дочка інженерного бізнесмена і зовсім нещодавно повернулася з Ібіци. У результаті суд виніс обвинувальний вирок і визнав її винною. Згідно з цим рішенням, їй заборонили водити транспортні засоби протягом 16 місяців. Також вона повинна буде виплатити скромний штраф близько 400 доларів, що не складе для дочки бізнесмена ніякого праці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Відомо, що батько продав машину на наступний день після арешту. Напевно, Скарлетт тепер буде їздити тільки з особистим водієм.

Нагадаємо, раніше накачаний Козловський заінтригував прихильниць збитими яйцями.

Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії, показав нове фото, яким заінтригував своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже спокусливій образі.


Як повідомляв портал "Знай.uа" смерть за відверте фото: радикали відкрили полювання на "королев краси". Колишня "Міс Ірак" Шима Кассем розповіла, що невідомі погрожують їй вбивством. Кілька днів тому країну сколихнула новина про смерть іншої моделі.


"Знай.uа" писав, "заберіть, інакше пристрелю", - "Міс Земля" показала свої будні після перемоги.