Фотографи одним кадром часом розповідають цілі історії. Кожен такий знімок на вагу золота, адже фотографи шукають відповідних персонажів, людей і обставини не один день, а інколи роками. Ось деякі з таких серій, які вразили користувачів мережі.

Жінки з серії фотографій Сари Беннетт "Життя після життя у в'язниці" показують свою власну свободу, і, запросивши фотографа в свою спальню, глядачі отримують уявлення про те, як вони живуть в цій свободі. Молоді жінки, схоже, створюють простір навколо себе, яке відображає, ким вони були до того, як їх життя була припинена.

Деякі жінки мають велику колекцію особистих речей, у інших, навпаки, все життя поміститься всередині невеликого шафи, але все показують глибоку зв'язок з їх спальнями як безпечне, особистий простір, яке ми можемо вважати само собою зрозумілим, якщо наше право на свободу ніколи не оскаржувалось.

Підтримувати образ хіп-хоп артиста – ціла наука. Незвичайні фотографії реперів зібрані у новій книзі "Контактний максимум". Кожен кадр передає унікальну харизму, стиль і чванство деяких з найкращих реперів світу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У своєму фотоархіві Роберт Ормерод показує нам, чому немає причин, за якими діти з порушеннями зору не можуть брати участь у таких речах, як космічні табору, і як ці місця можуть бути для них цікавим досвідом навчання.

Після стихійних лих залишається лише відкритий простір і уламки колишньої життя. У цій серії Рейтер зняв портрети вижили після матеріального знищення. Ці знімки передають ідею, що залишилися в живих є центральними жертвами катастрофи.

Нагадаємо, Фреймут знялася в чуттєвій фотосесії з зірковим чоловіком.

Як повідомляв "Знай. ua", унікальні фотографії Мерилін Монро зі знімального майданчика.

"Знай. ua" писав, що невідомі знімки юної Мерилін Монро. Знімки 19-річної брюнетки, яка згодом стала відома як Мерилін Монро, зроблені фотографом Річардом К. Міллером.