Роды - це процес, який ніяк не зупинити, тому зараз важко здивувати малюками, які народжувалися в машинах, літаках і поїздах. Однак, героїні цієї збірки перевершили всіх і примудрилися народити у просто неймовірних умовах. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Жінка народила за кермом потопаючої машини

Дівчина на ім'я Каньетта Бигс приховувала від всіх свою вагітність, тому, коли у неї почалися перейми, допомоги чекати було не від кого. Вона сіла за кермо, щоб самостійно дістатися до пологового будинку, але в якийсь момент не впоралася з керуванням і автомобіль заїхав прямо в озеро.

Поки машина йшла під воду, Каньетта народжувала маленьку доньку. На щастя, місцевість патрулював шериф, який підійшов до машини. До того моменту малятко вже з'явилося на світло.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До речі, незважаючи на те, що про вагітність ніхто не знав, приховати пологи від сім'ї не вдалося —репортажі про цю історію ще довго показували по телебаченню.

Пологи на дереві

Софія Чейндза з Мозамбіку народила на дереві! Їй довелося забратися на нього щоб врятуватися від повені. Через стихію жінці довелося три дні чекати на дереві рятувальників, потерпаючи без води і їжі.

Лише на четвертий день решта жителі дізналися, де Софія, і викликали вертоліт, який евакуював малюка і матір прямо в лікарню.

Щоб народити, потрібно спочатку відігнати ведмедів

Це сталося з однією мешканкою Якутії. На 40-му тижні вагітності вона вирушила з чоловіком на полювання, де у неї почалися перейми. Чоловік вирішив відвезти її до пологового будинку, але автомобіль загруз у болоті. На щастя, народити здорову дитину допомогла сестра.

Чоловік, не гаючи ні хвилини, побіг розшукувати мобільну мережу. Лише кілька годин потому йому таки вдалося викликати МНС. Щоб дістатися в те місце, їм треба було довго йти по лісових стежках, стріляючи в повітря, щоб відігнати ведмедів.

Нагадаємо, куріння прискорює розвиток дітей, але в цьому немає нічого хорошого.

Раніше Знай.ua повідомляв, знаменита українська спортсменка сміливо показала вагітність.

Також Знай.ua писав, зірка популярного серіалу вперше став батьком.